Relaxen

Piemonte wordt beschouwd als één van Italië’s beste wijnstreken. Door de lokale omstandigheden van terrein, grond en weer worden er een aantal fantastische wijnen gemaakt. Uit deze streek halen wij één van onze wijnen, met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding! De Barbera-druif; deze druif wordt nagenoeg uitsluitend in Piemonte verbouwd. De Barbera druif levert een stevige, donkere en intense wijn op. En op die wijn zijn wij helemaal verliefd!

Voor ons een goede reden om naar dit gebied af te reizen en zelf te gaan bekijken waar deze druiven groeien. Piemonte betekent ‘aan de voet van de bergen’. Een toepasselijke naam, want het gebied ligt aan de voet van de Alpen. Het is een prachtig gebied waar wij onze ogen hebben uitgekeken.

Wij hebben onze dagen in dit gebied doorgebracht bij een luxe Bed & Breakfast Cascina Belbo die midden in het prachtige gebied van Piemonte ligt. Een B&B die zorgt voor complete rust en ontspanning. Met luxe nieuwe kamers, uitstekende bedden en heerlijke douche. Eigenaren Zohreh en Mike leggen hun gasten volledig in de watten voor een prachtige tijd.
Leuk extraatje; eigenaar Mike heeft een aantal Harleys die je kunt huren voor prachtige tochten met of zonder gids door het mooie landschap van Piemonte! De moeite waard om een trip te plannen naar dit prachtige gebied en te genieten van de heerlijke wijn uit deze mooie Italiaanse wijnstreek.

En The Hangar-gasten krijgen 10% korting bij het boeken van minimaal 3 nachten of bij het boeken van een Harley tocht!
Mocht een reis naar Italië er nu even niet inzitten, kom dan bij ons lekker genieten van de heerlijke Barbera wijn uit Italië!

Pin It on Pinterest