Muziek agenda

Agenda april

Vrijdag 5 april

Oded Nir


Hij blendt swingende beats met prachtige live muziek. Voeg hier Soulful Grooves, Funky Vibes, lekker eten en gezelligheid aan toe & je hebt de perfecte saus voor een heerlijke avond. Sommige dingen hoef je niet verder uit te leggen...

Vrijdag 12 april

Jeroen Sweers


Hij speelde op jonge leeftijd al vlekkeloos de boogiewoogie. De muzikale passie zit niet alleen in zijn vingers, maar ook in zijn stembanden. Hij kan feilloos inspelen op jouw wensen van Jazz, licht klassiek, rock 'n roll of popmuziek. Bij zijn is .. meemaken!!

Vrijdag 19 april

Maud Haarbrink

Maud Haarbrink

Deze prachtige dame heeft een stem als een ruwe diamant. Ze zal al jouw haren recht overeind laten staan, wanneer ze haar rauwe klanken laat horen. Bewonder haar achter de piano in The Hangar en ervaar zelf hoe ze recht in jouw hart kan zingen.

Vrijdag 26 april - Koningsnacht

Backsound Music


Deze akoestische coverband haalt letterlijk ALLES uit de kast. Gitaren, piano, bas, percussie, banjo, mandoline, mondharmonica en driestemmige zang. Dit wordt een invasie aan klanken, ben benieuwd of jij je voeten tijdens het diner nog stil kan houden. Laaaaang leve de Koning.

Agenda mei

Vrijdag 3 mei

Marvin Timothy


Vrijdag 10 mei

Susanne Alt


Vrijdag 17 mei

Debora met gitaristVerdere informatie volgt snel, maar zet het alvast in uw agenda!

Vrijdag 24 mei

William Smulders


.

Vrijdag 31 mei

Rubiamorena - akoestisch duoDeel deze pagina