LIMO SERVICE

Woont u niet op loopafstand, zin in een avondje uit mét een borrel? Eén van onze chauffeurs haalt u op en brengt u weer veilig thuis. Is dat niet fijn?

Elke vrijdag, zaterdag en zondag kunt u gebruik maken van onze exclusieve Hangar Limo Service. Eén van onze chauffeurs komt u thuis ophalen voor een onvergetelijke avond bij The Hangar en brengt u weer veilig thuis.

Leuk als zomaar een verrassing of als u iets te vieren heeft: een huwelijksaanzoek, Sweet Sixteen, jubileum verjaardag of voor het ophalen van uw zakelijke gasten in stijl.

Geschikt voor 4 passagiers. Onze chauffeurs rijden binnen een straal van 30 kilometer van The Hangar.

Tarief: € 1,75 per gereden kilometer. Geen starttarief.

Deze Hangar Limo Service is te boeken in combinatie met een Limo Service Menu voor € 89,00 voor twee personen. Ook leuk om cadeau te geven! Informeer naar onze cadeaubonnen en verras iemand met deze unieke service! U kunt de Limoservice uiteraard ook zonder dit menu boeken. Bel voor de voorwaarden en reserveer!

Hangar Limo Menu

Met deze gave actie wordt u opgehaald en thuisgebracht. We serveren u een glas Hangar Cava in de limo op de heenweg. In de brasserie serveren wij een amuse, een 3 gangen keuzemenu met daarbij een fles huiswijn en koffie na.
€ 89,00 voor twee personen. U ontvangt 50% korting op het Limo tarief!

Reis in stijl

Laat u ophalen en brengen!

Reserveer

Pin It on Pinterest