Vliegtuigsuite

Niet te missen als je aan komt rijden! Direct naast Brasserie The Hangar prijkt de Vliegtuigsuite. Het gehele vliegtuig is ingericht als één luxe suite voor twee gasten. Deze suite is zelfs uitgeroepen tot mooiste hotelkamer van Nederland!

Het gehele toestel van bijna 40 meter -met ook een volledig uitgeruste cockpit- staat tot jullie beschikking. Je kunt daarbij gebruik maken van alle faciliteiten zoals het bubbelbad, aparte douche, infrarood sauna, minibar, 3 flat screen tv’s, Blu-Ray dvd-speler met een uitgebreide collectie dvd’s, pantry, koffie en thee, wifi, airconditioning en meer. Een overnachting is altijd inclusief iets lekkers bij de koffie bij aankomst en ontbijt (op bed). Hoe compleet wil je het hebben?

Deze bijzondere overnachting is perfect te combineren met een geheel verzorgde avond bij The Hangar.

Wordt ontvangen met een glaasje huisaperitief en neem plaats op het terras met zicht op de landingsbaan óf bij een van de vuurtafels in de bar, geniet vervolgens van een 4-gangen diner naar keuze met bijpassende wijnen en sluit af met een kopje koffie of thee.

Boek nu dit compleet verzorgde arrangement van weelderige luxe en ontvang meer dan €50,- korting!

Vliegtuigsuite per nacht voor twee personen inclusief luxe ontbijt, welkomstpakket en toeristenbelasting: van € 365,- nu voor € €330,- (van zondag tot en met donderdag) of  van €395,- nu voor €360,- (op vrijdag en zaterdag)

Een geheel verzorgde avond bij The Hangar voor € 99,50 voor 2 personen.

Verras je geliefde of geef een bijzonder cadeau!

Deze actie is alleen geldig wanneer beide arrangementen gecombineerd worden. Dit arrangement kan zowel bij vliegtuigsuite als bij The Hangar geboekt worden met de vermelding ‘vliegtuigsuite/hangar actie’.

Geldig voor (enkel nieuwe) reserveringen tot en met 31 december 2018.

 

Neem voor meer informatie contact op met onze eventmanager!


Deel deze pagina

Neem contact op met de Event Manager

Contact