DINER | A La Carte

Naast ons keuze menu hebben wij diverse heerlijke specials! Kom kennismaken met deze specialiteiten van het huis! Deze specials zijn te combineren met ons 3/4 gangen menu!

BLACK ANGUS MEAT DRY AGED
160 dagen maïs gevoerde Black Angus Runderen gerijpt in onze eigen
Special Dry Aging Koelkabinet. Daardoor nog smaakvoller, malser en sappiger.
Helaas niet altijd verkrijgbaar i.v.m. het rijpingsproces van het Vlees.

RUNDER TOURNEDOS
& kruidenboter 200 Gram € 27,95 (in menu + € 9,45)

RIB-EYE
& aioli dip 250 Gram € 32,95 (in menu + € 14,45)

ENTRECOTE
& aioli dip 250 Gram € 32,95 (in menu + € 14,45)

HANGAR PRIME RIB
Horseraddish & onion rings 300 Gram € 28,50 (in menu + € 10,00)

 

IEDERE WOENSDAG

ORIGINAL AMERICAN PRIME RIB!
Langzaam gegaard in de oven, € 26,50
lauwwarm geserveerd met fried onion rings & horseraddish sauce & frieten

SPECIALS “THE HANGAR”

THE HANGAR CLUB STARTER
Uitgebreide Proeverij van diverse Voorgerechten € 26,95 voor 2 personen (in menu + € 5,75 PP)

SUSHI & SASHIMI
Vers van het Mes, 8 stuks € 9,95 | 16 stuks € 19,95 | 24 stuks € 29,95

OESTERS
Naturel, Rode Wijn Vinaigrette & Citroen, Half Dozijn € 19,95

 

IEDERE MAANDAG & DINSDAG

Voor 2 pers: Een hele Kilo Gegrilde Gamba’s & Een Fles
Spaanse Huiswijn voor maar: € 49,50
(Incl. Knoflook Citroen Aioli, Salade, Rabarber & Frieten)

 

IEDERE VRIJDAG

THANK GOD IT’S LOBSTER FRIDAY!
Diverse Bereidingen, Dagprijs. Bekijk hier de actuele kreeftkaart.
Op vrijdag: Fles Chardonnay € 18,95

 

IEDERE ZONDAG

It’s Chicken Tonight!
Bekijk hier de specialkaart.

 

 

 

 

 

 

 

 

Smullen A La Carte

Van vis, grill en oven naar heerlijke speciale gerechten.

Smullen Maar

Pin It on Pinterest